Maizan's FotoPage
http://b1.lilypie.com
By: Maizan Muhamad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 6-May-2008 03:08 Email | Share | | Bookmark
Cuti-cuti Malaysia-Langkawi 2008

 
 
 
View all 12 photos...


Thursday, 16-Aug-2007 00:49 Email | Share | | Bookmark
Sunway Medical Center

tengah pakai neobulizer
meronta tak nak pakai gas
asyik nak dukung je
View all 4 photos...
Sehari selepas mummy konvo...Qistina pulak kena admitted hospital...Jangkitan pada paru-paru...Demam on n off dalam sehari 3-4 kali...batuk n selesa yg teruk n berpanjangan....Kesian tengok Qistina...Kena pakai neobulizer,masuk air dan sebagainya....Menangis je keje dia..Makan pon tak nak...berat dah turun jadi 9 kg lebih je ...Qistina dah 1 tahun 4 bulan.. ...Sayu je hati mummy....mummy pun kena amik cuti ..Banyak class yang mummy kena replace balik....kalau tak...tak sempat nak habiskan sylibus...tak pe la..demi Qistina...4 hari jugak dok dalam hospital tu...Nasib baik layanan pihak hospital baik...tak la terasa sangat boringnyer...Alhamdulillah Qistina dah sihat walafiat sekarang....Dah makin aktig and banyak mulut...


Wednesday, 15-Aug-2007 04:29 Email | Share | | Bookmark
Konvokesyen UKM

posing skit...
Adik, Me n my mum
 
View all 8 photos...
Majlis konvokesyen di UKM....Sarjana Sains (Mikrolektronik)...Akhirnya dapat jugak menggenggam ijazah sarjana ni, walaupun banyak dugaan dan cabaran...semuanya berjaya ditempuhi....Alhamdulillah...





Tuesday, 10-Jul-2007 02:26 Email | Share | | Bookmark
14 Months

 
 
 


Friday, 1-Jun-2007 03:49 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan di IKEA

 
 
 
View all 9 photos...



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net